8.09.2007 г., 23:55 ч.

Съдба 

  Поезия
718 0 3
 

                                 Съдба



             Заченато чувство си пазил в годините.


             И често поливал със крехка надежда...


             И си го бранил от студ, от стихиите,


             в гърдите закътано в топла одежда.



             А то се е хранело с твоята вяра,


             попивало жадно изтървана сълза...


             И расло... И расло - без мяра,


             докато стане човешка съдба!


© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??