15.09.2016 г., 17:56 ч.

Ти си до мен 

  Поезия
229 0 3

На 50 години с очи на дете

гледаш напред устремен. 

Животът - наполовина, 

обичаш още, както първия ден. 

 

Обичаш зиме и лете. 

Вече няма вина. 

Радваш се на поникнало цвете,

галиш малка детска глава. 

 

Залязва слънцето, облак отплава. 

Важно е, че си до мен-

днес, утре, ден подир ден! 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??