8.01.2017 г., 13:08 ч.

Тишината ти идва на гости 

  Поезия » Друга
323 0 6

Шшт,
успокой се сърце.
Тишината ти идва на гости.
Ще онемееш
щом те вземе в ръце...

Там ли си още?!

 

 

22.10.2016

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??