22.01.2017 г., 22:23 ч.

Той не ми трябва 

  Поезия » Друга
929 1 6

Той... не ми трябва.

Много кусури има

и често прави грешки

(е, аз разбирам, че те са човешки…),

нооо... сърцето ми някак си взима,

защото…? Защото

ме усмихва и

заедно летим на високо!

 

Нямам нужда от него

и без него имат смисъл дните ми.

Кога пълни с радост, кога с огорчения,

но телепатично се търсят душите ни

и се лекуваме от болки и от съмнения.

 

Нямам нужда от него

и взаимни са нашите чувства.

Нямам нужда от него, но...

без него е  пусто...

 

Нямам нужда от него,

но... го обичам,

и го харесвам

и да бъде Приятел мой му прилича.

© Ирен Всички права запазени

За всички приятели и приятелки. Просто "той" и "него" сменете с "тя" и "нея". :)

 

Произведението е участник в конкурса:

Кюлче Приятелство »

22 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??