Той... не ми трябва.
Много кусури има
и често прави грешки
(е, аз разбирам, че те са човешки…),
нооо... сърцето ми някак си взима,
защото…? Защото
ме усмихва и
заедно летим на високо!
Нямам нужда от него
и без него имат смисъл дните ми.
Кога пълни с радост, кога с огорчения,
но телепатично се търсят душите ни
и се лекуваме от болки и от съмнения.
Нямам нужда от него
и взаимни са нашите чувства.
Нямам нужда от него, но...
без него е пусто...
Нямам нужда от него,
но... го обичам,
и го харесвам
и да бъде Приятел мой му прилича.
© Ирен All rights reserved.