27.12.2016 г., 12:56 ч.

Този мъж 

  Поезия » Любовна
464 0 5

Силен е, Господи! А ръцете му – нежност!
Този мъж изтъкан е от полюси.
Античен бог, но със семпли одежди.
Невъзможен от всички възможности.
Изгарящ в близост, сам белег от огън е.
Могъщ във вярата, макар и предаван.
Истина гола е, с душа – стих любовен.
Раздаващ себе си... Как да не му се отдавам?!

 

 

26.09.2016

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??