13.10.2008 г., 14:22 ч.

Уморих се 

  Поезия » Друга
1363 1 31
 

 

Уморих се да бъда наивна,

да затварям смирено очи,

от преструвката дълга взаимна

и сънувани кратки мечти.

 

Уморих се да бъда покорна,

а сърцето на глас да крещи,

във съня си да бъда доволна,

а денят да ми носи сълзи.

 

Уморих се да бъда забавна

за приятели с тайни души,

а да зная,че беше отдавна

мойто време пропито с искри.

 

Уморих се да бъда фалшива

и да гледам със празни очи.

Ще си върна душата игрива

и стаените прашни мечти!

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??