В този театър, наречен живот,
аз играя своята роля.
Режисьорът е този
високо над нас,
всеки ден му се моля.
Не за здраве -
то се руши,
не ми трябват богатства.
Искам тръпка,
на сцената пот да тече,
адреналин да господства.
А завесата падне ли,
станеш ли зрител - няма мечти.
Ръкопляскай на другите,
то, сърцето може с тъга да мълчи...
© Иван Иванов Всички права запазени