31.01.2019 г., 9:31 ч.

Въпрос 

  Поезия » Любовна
298 4 6

Полуделите спомени плъзнаха

като плъхове в светнат таван.

И очите в очите нанизаха

неочакван от чувства керван.

Пръсти в пръстите разпокъсаха

натежал от молитви гердан

и във бисерни перли разпръснаха

грях седефен с ненужната свян. 

Оглушели стените се свлякоха 

Бавно в ритъм на танца избран.

Тишината в душите изрониха..  

Ще остане ли длан върху длан?

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??