3.10.2017 г., 14:45 ч.

Възкреси ме... 

  Поезия
830 3 7

ВЪЗКРЕСИ МЕ...

 

В тоя свят –

на безпочвие, драми,

псевдоистини – явни измами,

в който жар нескончаема пия,

докажи ми, че има магия.

Не диктувай съдбата ми –

в нерви.

Разстояния, пулс – не отмервай.

Ако някога светна във сиво –

дай ми рамо, смълчано – от сила.

Не опитвай

да властваш над мене.

Не безумствай –

над чувство зелено.

В някой миг – вледенен –

ще се срина.

Възкреси ме – с любов.

Идва зима...

© Донка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??