22.01.2017 г., 12:24 ч.  

За Теб 

  Поезия » Друга
1078 1 18

Разресвам побелелите коси

на късната среднощна песен.

Навярно утре ще я чуеш ти,

денят при теб ще е чудесен.

 

Щом пийнеш с моя сладък сън кафе,

ще дойда, за да се разходим,

сега и някога в прохладата навън

и до насита ще мълчим и ще говорим.

 

Виж сплетените в плитчица ръце

как хранят близостта с трошици,

а езерцето ù превръща се в море.

Целувам те. Пази се. С много обич.

 

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

* на Крикор Асланян

Произведението е участник в конкурса:

Кюлче Приятелство »

7 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??