Jan 22, 2017, 12:24 PM  

За Теб 

  Poetry » Other
1060 1 18

Разресвам побелелите коси

на късната среднощна песен.

Навярно утре ще я чуеш ти,

денят при теб ще е чудесен.

 

Щом пийнеш с моя сладък сън кафе,

ще дойда, за да се разходим,

сега и някога в прохладата навън

и до насита ще мълчим и ще говорим.

 

Виж сплетените в плитчица ръце

как хранят близостта с трошици,

а езерцето ù превръща се в море.

Целувам те. Пази се. С много обич.

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

* на Крикор Асланян

The work is a contestant:

Кюлче Приятелство »

7 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??