24.02.2017 г., 23:17 ч.

Звездна обич 

  Поезия » Друга
301 0 6

Затварят се очите уморени. 

Настъпва тиха нощ. 

Наблюдават звездите строени

хората в свойта немощ. 

 

Дом с отрупана маса –

насреща строги очи. Тишина. 

Малка колиба –

пълна с глъч, хляб и сирене. 

 

Няма гримаса. 

Всеки яде и мълчи. 

Гледат звездите. Тихичко плачат. 

Галят с топли искри,

обичат тези невинни души! 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??