Jan 25, 2006, 8:33 PM

" " " 

  Poetry
625 0 2

   " " "

Не мога да преборя самотата,
не мога да убия тишината в мен!
Разкъсват всяка моя мисъл,
погубват всеки следващ ден.
Не мога да усетя вече
смеха и ироничния ти глас.
Ти там си някъде,
но зная,
че няма да си тук,
Не пожела да ми повярваш,
или ти беше все едно.
Жени навярно има много,
с какво съм по-различна аз?

Дори не мога да убия тишината,
загнездила се толкова дълбоко
в очите ми и моето сърце!

 

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??