Нощ.Небе.Звезди.
Две тела и две души.
Мълчание.Тъга и власт.
Една любов пламтяща в страст.
Сладка болка.Плач.Вина.
Една щастлива,ала страдаща душа.
Ревност.Мъка и сълза.
Сякаш нож пробожда нежната душа.
В миг спокойствието се руши.
Блясъкът угасва в светлите очи.
Нещо друго надделява и любовта назад остава.
Спор.Завой и край.
Последен дъх в така наречения сладък рай.
Един свидетел го видя,в миг се стресна,ала замълча.
Обичта превърна се в омраза.
Ревността разделя влюбени сърца.
Една надежда мъничка остава-не ще угасне пламъка на Любовта.
© Ангелина Петкова All rights reserved.