Jan 11, 2007, 12:31 PM

* * * 

  Poetry
632 0 0

Казваш наивна и страхлива съм била.
Любов в сърцето ми едва ли е горяла.
Жадна за разруха била е моята душа.
С ръце от лед убивала съм в теб страста.

Тишина-аз себе си наричам,
сълза от детски плач.
Знам,не вярваш,но аз мога да обичам.
Толкова ли странно е това?

Мислиш си,че знаеш всичко,
че света в ръцете си държиш.
Но не можеш ти да имаш всичко,
загуба преди да вкусил си.

© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??