Mar 6, 2007, 12:14 PM

* * * 

  Poetry
765 0 5
Красота и суета - Коя си ти? Защо дойде? Красива си, завиждам ти... - Аз ли, аз съм пролетта, Нося в себе си магията на любовта Това ми дава красота. - Защо дойде, засенчи ме?! - Не е така, ти също си красива. Не се сърди, позволи да те гримирам. - Добре, но искам твоята красота. - Добре, ще ти я подаря: Започвам лекичко с грима... една усмивка на лицето... капка пролетна роса, ухание от пролетно лютиче и леко пролетен загар... Това е красотата, вземи, имаш я сега. - Но ти си по-красива, искам твоята красота. - За да имаш моята красота, на теб ти трябва любовта, тя ни дава красота, отвори сърцето си за нея. - Не тръгвай, искам да ти благодаря. - Ще тръгвам, нямам времe. Бъди щастлива с любовта и пролетта.

© Петя Карачанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??