Dec 10, 2015, 12:03 AM  

*** 

  Poetry » Other
392 0 9

Мъгла, непрогледна мъгла.

Стяга гърлото, като с каишка.

Във въздуха виси тишина,

а в мен се отронва въздишка...

 

Декември... мъгла...

Усещам отново  тръпчивата нотка...

Спомен  прибрала дълбоко в душа

и рана,  като  от нокът на котка...

 

Декември... С „прощавай” в последния миг...

Едничка сълза тайно отронена.

На поста останах като войник...

А от теб ми остана  единствено спомена.

 

На Силвия /08,01,1964 - 12,12,1994/

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??