Очите си превърнах в гларуси.
За теб летях в простори необятни.
Ръцете си превърнах в камъни,
от непрегръщане се случих на пръстта.
И тъй без път и без посока
разминахме се непознати.
И някой ден, когато се превърна в пепел,
ще знам, че бях небе,
че бях и пропаст,
но никой не обича пепелища...
© Полина All rights reserved.