Feb 11, 2011, 1:57 PM

* * * 

  Poetry » Other
657 0 0

В този ден се е свило

билото някога време

върху камъка, до дървото

в сянка от пролетно слънце

поглежда.

Този ден не е този,

в който минавам от тука,

няма ме в стъпките бързи

на недишащи мигове вечност.

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??