Mar 15, 2016, 9:18 PM

* * * 

  Poetry » Love
895 1 3

 

 

Колко дълго те чаках, моя съдба,

моя мила,  далечна утеха.

Ти си всичко, което желая сега,

и безмилостно търся пътека.

 

Уморено затварям очи,

и безумно крещя в полумрака.

Изподрани нозете ми търсят следи,

душата ми, утеха сетна чака.

 

Не ме пъди от твоята врата,

на нея съм от много дълго време.

Приюти ме, стопли ме, и дори да е лъжа,

минутка поне ме обичай.

© Сиси Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??