May 29, 2007, 11:34 AM

* * * 

  Poetry
471 0 6
Когато ти си тръгна - не заплаках,
аз знаех, че така е по-добре,
запазих спомените свои и очаквах
да спре да страда нараненото сърце.
Какво постигнах? - зная, ще попиташ,
заплащах всяка болка със сълзи,
болеше, страдах, даже вече свикнах,
ненужната любов с забрава замених.
Какво спечелих? - честно ще ти кажа,
приятели безброй и то добри
и в отчаянието свое даже
поредната любов по пътя си открих.
Поредната любов - а може би последна,
защото да обичаш, не е грях,
това, което нямах с теб, аз имам с него,
щастлива съм, а с тебе хич не бях.
Научи ме без злоба да обичам
от все сърце и с цялата душа,
за теб забравих, даже не отричам,
затуй, съдба, аз ти благодаря.

© Памела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??