една забулена луна
под дантелено одеяло
грациозно пълзи вечерта
по твоето тяло
звездите, нейните деца
примигват игриво
и чрез палитрата им от светлина
очите ти трептят по-щастливо
вятър хвърковат
нежно танцува с листата
а есенния листопад
в хармония се разпилява с косата
капките от среднощната роса
кристални нотички чертаят
музиката на гальовността
обгръща те с неземна омая
с аромат вълшебно непознат
ухаят на романтика цветята
а аз безобразно непризнат
"обичам те " рисувам чрез отлитащото ято
© Всемнелюб All rights reserved.