Oct 27, 2009, 10:54 PM

* * * 

  Poetry » Other
545 0 1

 

 

 

 

                                                                Невидими страсти,

                                                                изгризана нежност,

                                                                превърнали се в

                                                                бели стихове,

                                                                роят смразяващи

                                                                признания, неистини.

                                                                Никой не посмя,

                                                                не извика,

                                                                Бертолучи - не ме кани

                                                                на кастинг, не съм

                                                                твоят "Конформист".

                                                                Ухааа, а после,

                                                                изстинала съвест,

                                                                самотна тайна, нагон... 

                                                                И малко надежда.

 

 

 

 

© Атанас Ганев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??