Feb 5, 2019, 11:31 AM

* * * 

  Poetry » Other
372 0 0

Не Твоят Съд е страшен, Боже,

а моите желания безумни

ме поразяват

във самата същност,

в сърцевината на сърцето

уязвяват

с проказата на моето безволие

да следвам светлината

в Твойте стъпки,

в мрака ме захвърлят,

в затвора на тялото

ме оковават

желанията призрачни и тежки.

Осъждат ме на смърт.

Сам себе си осъждам,

отхвърлил любовта на Бога

без която не мога

миг да съществувам.

© Boyana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??