Nov 11, 2011, 8:40 PM

*** 

  Poetry » Love
571 0 2

Наистина ли всичко е магично?

Наистина ли имам те сега?

Понякога се смея иронично

и вярвам, че съм в сън на лудостта.

Защото ти дойде от тъй далече,

донесе ми живот и красота.

Във щастие живота ми облече,

превърна ме в реалност от мечта.

Дотук добре, звучи съвсем нормално,

прекрасно е в дома на любовта,

но беше страшно нереално

как дом направи, как я разгоря.

От многото, от хилядите метри,

без допир, без целувка... от копнеж,

„обичам те” крещя от километри,

а аз се молех да не спреш...

 

 

© Анна Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??