Jul 11, 2007, 9:46 AM

* * * 

  Poetry
458 0 0

Затвор, обгърнат от тъмнина,
Далеч от красотата на деня.
Сред единствен лъч светлина,
Сама из тази стая аз вървя.


Нямаше прозорец, нямаше врата,
Само аз преструвам се, че живея.
И от тъга падна тихата сълза,
А всъщност за друго пак копнея.


Защото затворена от тебе бях,
Като птица без криле, без глас,
Затова всеки миг за теб живях,
Но в живота нямах вече власт.


А в ума ми - мисъл една - цяла песен.
Пееща за идващите дни на красота,
За живот с теб - красив и лесен,
Без повече болка, тъмнина и самота!

© Няма значение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??