Sep 18, 2011, 6:55 PM

*** 

  Poetry
492 0 8

затъжах се

за есен

за обич се затъжах

и за оная светулка дето

още ме търси

в парчето останало лято

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??