Sep 9, 2019, 7:49 AM

Другият Лондон 

  Poetry » Other
269 0 4

Цопва парцалът в легена...

Цоп...цоп...цоп...

Женски, нежни ръце...

Биг Бен* брои... кръгъл час...

Бам...бам...бам...

Закуска... някъде...

Бекон с яйца... Лондон...

Паяжини... прах... метла...

Тъжни очи на жена...

Гурбет... мъгла... Лондон.

Цоп...цоп...цоп...

Бам...бам...бам...

 

-------------------------------------------------

 

-* Биг Бен - часовникова кула в Лондон.

 

 

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??