Mar 19, 2009, 7:55 PM

* * * 

  Poetry
470 0 2

 

 

красотата споделена

е прекрасна и смирена

вечността я гледа диво

смига и с око игриво

 

 

 

потънало в безкрайна мисъл

сърцето търси цяра кисел

размива се в безкрайна сянка

умира и се ражда странно

 

 

 

прекрасното начало свърши

превърна се небето в сълзи

потъна в пясъка смутено

и се издигна с вик, ранено

 

 

 

© Нико Ников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??