Oct 27, 2007, 2:11 PM

* * * 

  Poetry » Civilian
910 0 8

 ПЪТ

По тежки пътища
вървим окъсани и дрипави,
студено е, наоколо е само
вледеняващ мраз.


Ний роби сме на низки ценности
и жертва сред хилядите алчности.
Любов, омраза, чужди са
и чувствата безлични.


Във сивота потънал е светът,
да смаже всяка искреност,
покълнала в душите ни.
Умираме в унес и съблазън,
че живеем
в едно безлично време,
родило новите абсурди,
което няма собствена история.

© Елеонора Миладинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??