Apr 21, 2018, 12:07 AM

... 

  Poetry » Phylosophy
264 0 0

Когато е пресъхнал всеки дъх,

се случва неизбежно драма.

На себе си е даже чужд,

човекът със мечта съдрана.

 

Каквото е било – било.

Полегнал ничком бук.

За огрев ще го натоварят.

Съмненията свършват тук.

 

Две-три слова за упокой

и по баира по привичка,

начело с нашия герой

пътува към забрава бричка.

 

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??