Jan 15, 2008, 4:09 PM

А мислех, че е приказка 

  Poetry » Civilian
962 0 36
Ще ти разкажа приказка за себе си.
То бе отдавна, в стари времена.
Аз бях като във приказка измислена,
придворна дама с името ,,жена''!
      
Следвах те по всички твои празници
и смеех се, когато ме боли.
При тебе всичко свършваше с безчестие
(във нощите със други) призори!
          
И мислех си, че всичко е измислица,
като във приказка от детски времена.
Но приказката се оказа истинска,
(боли, когато срещнеш самота)!
...........
Сега е друг светът и друго време
и като всяка приказка със хубав край,
поставям кръст на миналото време
и моят свят от днес ще бъде Рай!
 

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??