Dec 6, 2017, 11:55 AM

А ние с теб сме толкоз влюбени... 

  Poetry » Love
507 6 4

Една недоизпушена цигара
и в чашите, на дъното – уиски.
Та, утре – сутрин ще разкажа,
история по белите ми листи...
За няколко петна по ризата
размазано червило и спирала.
Аз тази нощ не писах стихове,
защото сляхме се в мечтано цяло...
По себе си усещам 
още
от онзи аромат на страстите,
за който любопитна, 
нощем –
Луната свети на терасата...
А ние с теб сме толкоз влюбени.
Сами, останали в една Вселена,
където всичко би било загубено,
щом две душѝ не се намерят.

 

Danny Diester
02.12.2017

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??