Jul 17, 2009, 12:52 PM

А, спомних си! 

  Poetry » Love
760 0 25

Уморения град плени тъмнината.

Затихнаха вече опустелите пътища.

Последните будни минути в леглата.

Уж заедно крачим, а сме в безпътица...

 

Твоето чело ще докосна със устни.

Под завивката твоята длан ще намеря.

Нещо, май, да ти кажа пропуснах.

Думи за мене и ти не намери...

 

Гушната, заспиваш на моето рамо.

Твоите ресници по сънища тичат.

А, спомних си! Исках да ти кажа само,

че още повече, така те обичам!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??