Nov 12, 2010, 3:01 PM

А тя не е с него... 

  Poetry » Other
660 0 14

(по Алиса Осенина)

Той пак я милва... Той не я има...
Отлита далече... Вече ù писна...
Някъде другаде... За Него любима...
До трепет на тялото, страстно го иска...

До буря в стомаха... До люти сълзи...
С необич в леглото, на други любима...
Морето от тайни към гърлото ù пълзи...
Страхът да не каже милото име...

Името, от което кръвта ù завира.
Горещият шепот напира навън.
Тясната стая, където умира...
Бездушният мъж, превърнал се в пън...

Обидени, дните в броеница се нижат.
Тече си животът - сива река.
Вълчица, под месеца, раните ближе...
Разкашля се отново простудена Тъга...

Той я целува... а тя не е с него...
Святата тайна пази незрима.
Отлита далече... Не, не от Его...
С Необич в леглото, за други любима...


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??