Как е възможно да има такива хора,
които нараняват ей така без причина.
Как може да има такива бащи, които изхвърлят на улицата жена си и детето си,
без да ги е грижа какво може да им се случи.
Как може да има такива майки, които нехаят за проблемите им вкъщи.
Как е възможно да има такива мъже,
които се оставят да ги управляват родителите.
Как може да има такива жени,
които се правят на каквито не са, които се мислят за много умни
и едва ли не скромни на света.
Яд ме хваща на такива като тях, които знаят само да се пъчат,
които не знаят какво е болка,
нито пък какво е да нямат.
Мога да кажа още много, но ще си замълча,
само защото не искам никого да засегна.
© Пепи Петрова All rights reserved.