Jan 28, 2009, 12:49 AM

Ако можех времето да върна... 

  Poetry » Love
823 0 7
 

Как искам да вървя по същите онези стъпки,

водещи до улицата малка в стария квартал.

Да мина покрай парка със звъна на люлките,

следвайки посоката, която си ми дал.

 

 

Адреса знам и без да го записвам,

със затворени очи ще стигна аз до теб.

Мястото не мога да забравя,

вторият етаж,табелата отпред.

 

 

Искам да усетя пак онази тръпка,

да ме посрещнеш ти пред входната врата.

Свенливо да целуна устните в прегръдка,

да изкачим нагоре всички стъпала.

 

Стискайки уверено ръката ти,

следвам всяко действие с очи.

Във този дом отпускам сетивата си,

тук оставих част от мене да гори.

© Ангелина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??