Nov 6, 2010, 7:41 PM

Ако случайно 

  Poetry » Love
595 0 8

Ако случайно във очите ми погледнеш

и в този миг

                        ръката ти не гали косите ù,

и устните ти

                              не целуват въздуха

                                                                        около тънката ù шия,

и мислите ти

                                    не прегръщат

                                                                        раменете ù,

а сънищата ти

                                    за нея

                                                            спят,

ще видиш,

                        може би,

                                          в очите ми

                                                                        тогава,

че целият си в мен,

дори страстта ти не към мен е в мен

и всичко в мен е твое,

и чака

              само теб –

                                       случайно

                                                            да погледнеш във очите ми.

 

                                                                              Бургас, 1986 г.

 

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??