May 23, 2018, 12:43 AM

...алено 

  Poetry » Other
426 2 3

Алено

Залезно

въгленче запалено

неуловено

угасва

миг след миг

студеното

по-тъмно става

Любов

във въгленче

остарява...

 

Очакваща

разпознаване

разпалена

пожелана

огнена

изгревна

алена…

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??