Sep 5, 2008, 12:45 AM

Алкохолна драма 

  Poetry
667 0 8

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Няма водка, няма и ракия.
Мъже ли сме големи? Счупвам чаша.
Лягам си с поредната мастия,
която е по сутиен и прашки.
Хайде, сваляй горнището пълно,
и без това не мога да го мисля.
Огромната ти гръд, за да погълна.
Гръд ли казах? Извини ме, циците.
Мъже ли сме големи? Без кондоми -
знаеш за бурканчето със захар.
И без друго няма да те помня.
И без друго след това се махаш.
Почакай да издърпам тези гащи.
И сам го мога. Нищо, че ми святка
светът огромен с лампите си страшни.
Подслон ще търся в твоята "палатка".
Крясъкът ти бесен значи спазъм -
от екстаз, от еротични танци.
Смятам тази нощ да те прегазя,
за да секнат моите мераци.
А устните ти жадни искат всичко.
И търсят моя едър "всепоглъщащ".
Но не ти го давам. Просто не обичам
леките жени.
                         От тях повръщам.

Хайде, стига! Слагай сутиена!
Миришеш ми поне на сто парфюма.
От колко други си била "ощастливена"?
Помни, че си прекрасна.
                                        Но на думи.

© Презвитер Козма All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Бива, бива го стихът ! А подтекстът ...!!! Заслужава си да се прочете! (Но кои са всъщност леките жени... и леките мъже...?)
  • Разбивач!
  • Хихихи!
    У-би-ме!!!
  • След шест дена ставам на 18 и все едно тогава съм го прочела! Ама какво говоря, той и авторът като гледам не ги е навършил! Поздрави за хубавия стих, направо бомба със закъснител!
  • Няма водка и ракия...иначе стоте парфюма не се надушват
  • Поздрав и от мен!!!Стихът ти е прекрасен...,но и малко самокритика няма да е излишна-ти какво правиш с нея
  • ХАхахахаххахахаха..............Страхотно е!!!!Направо ме разби!!!!Евала!!!Поздрави от мен
  • Браво.Много истинско
Random works
: ??:??