Dec 25, 2018, 9:08 PM

Ангел е 

  Poetry
527 0 0

Ангелско лице 

главата на дете 

Ангелско звънче 

гласът на дете 

Ангелски думи 

истинските думи 

Ангелски криле 

детските ръце 

Ангелската белота 

детската чистота 

© Todo Hris All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??