May 27, 2010, 11:57 PM

Аз и ти срещу целия свят 

  Poetry » Other
584 0 0

 

На най-добрия ми приятел;  без никакви романтични помисли 


Имаше време, едно щастливо време,

когато за мен ти бе като брат.

Аз вярвах във теб, ти вярваше в мене -

аз и ти срещу целия свят.

 

Имаше време. Сега... непознати.

Дори не знам в какво се превръщаш.

За да се видим - уговаряме дати.

Нещо намираш, друго изпускаш.

 

Не знам защо, но си толкоз различен -

тази мисъл не мога да я прокудя.

Но какво да се прави, и такъв те обичам,

изобщо не мога да те загубя.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??