Аз живея!
Аз живея, но в миналото,
там, където вечно те има,
там, където залезналите слънца
са по-приятни от днешните
изгряващи.
Аз живея, но в миналото,
там, където твоите стъпки
не липсват
и на всяка крачка минало вдъхвам
Твоя дъх!...
© Зелиха Ибрахим All rights reserved.