Jul 10, 2018, 8:58 AM

Аз просто те обичам... 

  Poetry
1268 4 6

Премълчах те като вик стаен,

убил слуха и песента у мене...,

като стар, болезнен миг,

откраднал цялото ми време.

 

Предчувствах те като живот,

дошъл на този свят със спомен...

за друго време и една любов –

осъден да разпали огън!

 

Желах те силно, като смърт...

тиха и разумна – неизбежна!

Останала по сетива, без име и без път...

мисълта ми все във тебе се оглежда.

 

Сега те нося като кръст.

В очертанията твои се откривам.

Без смисъл..., без обещания..., без звук...

Аз просто... Аз просто те обичам!

© Електра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??