Аз съм във всичко, което пиша;
във всяко нещо, което диша;
аз съм във всяка астрална ниша;
Аз съм навсякъде;
там, където никога не съм била;
аз съм в ручеите бистри;
аз съм в уханната трева;
аз съм във звездните поля,
ширещи се по земите на Дарнас;
тъпани, зовят моето име из горите на Ексолиас.
Аз съм във вятъра, който с косите твои си играе;
във плодородната земя;
аз съм във пръстта, която докосваш;
във всяка песъчинка по брега на Вексолия.
Аз съм във звънът на пеещите камбани;
във студената планинска вода;
аз съм във всяка една звезда;
във недостижимата синева;
аз съм във всяка птица; риба;
вълк и сърна;
аз съм всичко на тази Земя.
Аз съм тишина;
във всяка дума, мисъл, красота;
в шумът на танцуващи листа;
аз съм във всички земни и неземни места;
Аз съм Живота.
Аз съм Природа.
Аз съм във всички живи и неживи неща.
Аз съм споменът, който нарича се 'сега'.
© Нина Чалъкова All rights reserved.