Nov 17, 2023, 6:39 PM

Аз съм обичан 

  Poetry
151 8 3

Колко прекрасно е утрото днес.

Улици с много усмихнати хора.

Здрасти ми каза и гладният пес.

Горе са облаци бели в простора.

 

Туй май е лудост, просто така

сам да си пея загледан в небето.

Аз съм обичан, щастлив е света.

С радост лъчиста се смее детето.

 

Колко е хубаво, знам ще летя.

Ти си ветрецът по който се нося.

Ангелче мое, красива мечта.

Дар да обичам от Бога.

© Гедеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??