Jul 27, 2013, 4:18 PM

Без дом 

  Poetry » Other
500 0 0

Нямам подслон,

и днес

без теб

търся любов,

сега

в самота

умирам,

не успях

и не бях 

щастлива.

Убивах

копнежи,

загивах

и губех 

надежда

за ,,НИЕ''.

Имаше  ТИ,

имаше АЗ,

но отделно,

да открием 

нови мечти,

не стана това -

само време разделно.

 

Нямам дом,

и днес 

за мен

няма любов,

само лъжа,

празнота

и вълчия вой

срещу пълна луна,

болка, тъга,

нечутия стон,

потънал в мрака,

някой, някого не дочака -

мъртва любов.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??