Dec 17, 2008, 12:37 PM

Без грим 

  Poetry » Love
538 0 4

Не се гримирам,

чувствата си

не прикривам,

не търся одобрение,

не нося суета!

 

Красива ли съм...

може би, не зная,

но виж ме -

с теб от щастие сияя,

с теб съм жива...

като изворна вода!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??