May 8, 2015, 10:43 PM  

Без предупреждения 

  Poetry » Other
657 0 0

Чакаме дъжда.

Целият свят чака,

застинал във нощта,

за една блажена капка.

 

Чакаме да ни избави

от последния проблем,

но не на всички ни се нрави,

че дьждът ще е студен.

 

Всичко изсъхва. И чакаме.

Душите се изпепеляват,

от каквото било е здрав разум,

сега само прашинки остават.

 

И в края не можем.

Късметлия ще е, дето пръв

се разреже сам съм ножа

и изпие свойта кръв.

 

Самоунищожение.

Саморазрушение.

Без предупреждения.

Масова смърт.

 

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??